19.04.2024 15:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Києві підпалили авто адвоката Мельниченка — Павла Сичова

pidpal avto1

У суботу, 25 вересня 2010 року, в столиці близько години дня біля одного з житлових будинків по вулиці Героїв Дніпра загорівся автомобіль УАЗ «Патріот», що належить відомому адвокату Павлу Сичову, офіційному захиснику екс-майора Миколи Мельниченка. Про це повідомив сам Сичов.

Він уточнив, що машина спалахнула внаслідок умисного підпалу, і перехожі бачили невідомого чоловіка, який швидко покидав місце події.

«Від вогню постраждав моторний відсік, на місце події приїхав наряд міліції, співробітники оглянули пошкодження і поїхали», — каже Сичов.

Адвокат не повідомив чи підозрює кого-небудь, але сказав, що погрози на його адресу надходили і раніше.

Микола Мельниченко не виключає, що таким чином — через адвоката — недруги попереджають його, щоб не дуже багато говорив. «Я погодився виступити в суді у справі Пукача як свідок, — говорить колишній охоронець екс-президента Кучми, — і для декого цей виступ дуже небажаний. Тому зараз можуть залякувати і мого адвоката, і мене».

Прес-офіцер Оболонської райміліції Вікторія Білозерцева підтвердила, що такий факт дійсно мав місце.

«Зараз пожежники проводять експертизу, за її результатами вирішимо, чи будемо порушувати кримінальну справу», — сказала вона.

Прес-офіцер також підтвердила, що очевидці помітили підозрілу людину, яка залишала місце подій. Цікаво, що Мельниченка і Сичова охороняють співробітники «Альфи» СБУ.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-09-2010 9:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100