25.04.2024 09:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Партія регіонів почала вибори на Київщині з використання адмінресурсу

Boiko Yurii2

На фото Юрій Бойко

А Юрій Бойко зібрався сидіти на двох стільцях.

Міністр палива та енергетики Юрій Бойко обіцяє піти у відпустку на період передвиборчої кампанії.

Про це він заявив в середу, 29 вересня 2010 року, журналістам, коментуючи свій намір балотуватися на чолі списку партії регіонів до Київської облради.

Він нагадав, що є керівником київського обласного осередку ПР.

«Тому це природньо для мене очолювати список», — зауважив Бойко.

Він також додав, що досі не узгоджував терміни своєї передвиборчої відпустки.

«Я піду у відпустку і буду проводити передвиборчу кампанію, як тільки ми почнемо реальну агітацію. По термінах я ще не узгоджував з прем'єр-міністром», — сказав він.

На репліку про те, навіщо йому балотуватися, якщо він не збирається працювати в облраді після виборів, він відповів:

«Ви знаєте, що депутат облради може працювати за сумісництвом. Це вільна посада».

На уточнююче питання, чи збирається він поєднувати посади, він відповів: «Таке буває», повідомляє «Українська правда».

До першої п'ятірки кандидатів у депутати Київської облради також увійшли: глава Київської обласної держадміністрації Анатолій Присяжнюк, заступник глави Київської облдержадміністрації Тетяна Подашевська, глава Київської облради Олександр Качний та начальник Управління забезпечення діяльності міністра Міністерства палива та енергетики Андрій Долганов.

Київська обласна виборча комісія 27 вересня першою зареєструвала документи саме від партії регіонів, представників яких у виборчу комісію для здачі документів пропустила охорона облдержадміністрації завчасно та задовго до початку роботи виборчкому. Номер у виборчому бюлетені  для голосування партія одержує, здаючи документи в порядку живої черги. 

Водночас охорона адмінбудинку створює перешкоди журналістам та представникам опозиційних до влади партій, посилаючись на якесь розпорядження «регіонал»-губернатора Київщини Анатолія Присяжнюка.

Безсумнівно партія регіонів у данному випадку використовує адміністративний ресурс для створення переваг своїй партії на виборах 31 жовтня 2010 року до Київської обласної ради.

Станом на 12 годину 27 вересня до Київської обласної виборчої комісії для реєстрації виборчого списку кандидатів у депутати від місцевої організації партії, крім регіоналів подали представники Фронту змін та Партії Народний порядок, про це повідомив журналістів редактор опозиційного інтернет-видання Sprotiv.org Вадим Гладчук.

dovidka pro podachu docum PNP do KOVK29-09-2010

Фотокопія довідки про подачу документів на реєстрацію від Партії Народний порядок до Київської обласної виборчої комісії

Цікаво, що раніше лідер ПСПУ Наталія Вітренко обвинуватила міліцію в пропуску без черги кандидатів від Партії регіонів у територіальні комісії для здачі документів. "По всій Україні, масово в Одеській області і Криму, Донецькій, Херсонській, Чернігівській областях міліція, нахабно чинячи беззаконня, пропускала в територіальну комісію для здачі документів першими Партію регіонів, часто пропускаючи їх з «чорного ходу», — заявила Вітренко.

 

Сергій Федорчук, для Sprotiv.org

 

Читайте також:

Как министр топлива и энергетики Бойко обманул страну

В первой пятерке Партии Народный порядок — четверо журналисты. Фоторепортаж

Добро пожаловать на выборы! Но в избирком журналистам вход запрещён…

Київська обласна виборча комісія засекретила межі та нумерацію одномандатних мажоритарних виборчих округів

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-09-2010 15:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100