27.04.2024 09:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Розгляд законності затримання нашоукраїнця Володимира Сапи перенесли на п’ятницю

MVS-FSB28 вересня, мав відбутися розгляд апеляційної скарги на постанову Соснівського районного суду про арешт директора будівельного підприємства МП «Мехбуд» Володимира Сапи. Його звинуватили у співучасті у розкраданні бюджетних коштів, виділених на «Золоту підкову Черкащини». Але через зволікання суду першої інстанції з підготовкою відповідних матеріалів, законність затримання Володимира Яковича вирішуватиметься у п’ятницю, 1 жовтня. Про це «Прочерку» повідомив адвокат затриманого Василь Демчик.

– Суд першої інстанції повинен був своєчасно подати матеріали. Але вони не були підготовлені, не були в Апеляційний суд своєчасно подані, а поступили лише у вівторок. Тому розгляд скарги призначено на п’ятницю. Тоді й вирішуватиметься, чи законно затримали Сапу, – сказав адвокат. – Зараз Володимир Якович продовжує перебувати в ізоляторі СІЗО. Бо апеляційна скарга не зупиняє дію постанови суду на арешт.

До речі, на підтримку мецената, організатора численних патріотичних заходів, члена партії «Наша Україна» Володимира Яковича Сапи вже виступила громадськість.  Так, історичний клуб «Холодний Яр», якому багато років всіляко допомагав Володимир Сапа, виступив із клопотанням до голови Апеляційного суду Черкаської області В. М. Подороги та до Голови Палати у кримінальних справах Апеляційного суду Черкаської області. Це звернення підтримали відомі українські політики, журналісти, письменники і митці. У зверненні закликають протестувати проти арешту Володимира Сапи, здійсненого із грубими порушеннями закону.

 

Читайте також:

Арешт патріота-благодійника: нові деталі і нові прізвища на підтримку Володимира Сапи

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-09-2010 14:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100