28.03.2024 18:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кандидатів у мери у Черкасах, Сєверодонецьку, Луганську та Тростянці атакують клони

ataka klonov1В Черкасах 5-го жовтня 2010 року міська виборча комісія зареєструвала кандидатом в мери Сергія Олександровича Одарича, висунутого партією «Всеукраїнський патріотичний союз». Він є майже повним тезкою Сергія Олеговича Одарича – чинного міського голови і наразі найбільш популярного кандидата. За інформацією представників Одарича-мера, вони очікують реєстрації виборчою комісією ще одного кандидата, у якого з чинним міським головою буде збігатися і прізвище, й ім’я і по-батькові.

В місті Сєверодонецьк (Луганська область) партія «Руський блок» висунула на посаду міського голови тимчасово не працюючого Володимира Козакова. Він буде суперником одного з найбільш рейтингових кандидатів на посаду мера — Валентина Казакова, висуванця Партії регіонів.

В Луганську, громадський Рух «СССР» (Спілка за соціальну справедливість та розвиток) публічно заявив про намір підтримати Владислава Кравченко на посаду міського голови. Про рід занять Владислава Кравченко та від якої політичної сили він буде висунутий наразі нічого не відомо. Але відомо, що у виборах мера бере участь також чинний міський голова Сергій Кравченко.

В місті Тростянець Сумської області, місцева організація «Нашої України» висунула кандидатом в мери Юрія Бову. Він нещодавно змінив прізвище та став тезкою нинішнього міського голови Тростянця — Юрія Бови. До зміни прізвища новоспечений Юрій Бова був Олександром Сметанком і працює, як він зазначив власноруч в автобіографії: «на посаді медсестри в тростянецькій міській лікарні».

Журналістам місцевої телестудії «Голос Громади» вдалося поставити кандидатові кілька запитань. Зокрема, на питання чому він перед виборами змінив прізвище, екс-Сметанко, а нині – Бова, відповів, що зміна прізвища не заборонена законом.

Журналіст: Чому ви висунули свою кандидатуру? Що вас не влаштовує у місті?

Бова-Сметанко: Хочу мером бути.

Журналіст: Це зрозуміло, а що ви хочете зробити для міста?

Бова-Сметанко: Що треба, те й будемо робити.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-10-2010 21:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100