19.04.2024 03:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Депресивний Бут відмовився брати 20 тисяч у колег. Фото

Butu 20000Депутат Верховної Ради Юрій Бут відмовився від зібраних парламентаріями близько 20 тис. гривень на відшкодування йому моральних збитків.

Про це повідомляють Українські новини.

Так бютівець Андрій Павловський підходив до депутатів з урною, на якій написано «Буту 20 000», і парламентарії, у свою чергу, кидали в урну грошові купюри.

Депутат також підійшов до головуючого на засіданні першого заступника голови парламенту Адама Мартинюка, однак у нього не виявилося при собі грошей і він позичив у нунсівця Ярослава Кендзьора  100 гривень і кинув їх в урну.

Після цього Павловський піднявся на 3 поверх і зайшов у ложі преси, де в цей час перебувала журналістка «5 каналу» Ольга Сніцарчук.

Парламентарій запропонував їй взяти зібрані гроші, однак вона не взяла їх, зазначивши, що некрасиво збирати гроші, і запропонувала віддати кошти присутньому в залі пленарних засідань депутату Буту.

У кулуарах парламенту Павловський повідомив журналістам, що зібрану депутатами суму він запропонував Буту, однак той пішов з будівлі парламенту не взявши ці гроші.

Відповідаючи на запитання журналістів, що він буде робити із цими грошима, він відповів, що швидше за все вони будуть послані Буту поштою.

Як повідомлялося Бут через суд зобов'язав одного з журналістів «5 каналу» виплатити йому компенсацію в розмірі 20 тисяч гривень за те, що цей журналіст у своєму сюжеті назвала його «відщепенцем».

Бут стверджував, що через цей сюжет у нього почалася депресія.

 

Читайте також:

Через депресію нардеп Юрій Бут засудив журналістку Ольгу Снісарчук на 20 тисяч гривень

«Депресивному» депутату Буту колеги з опозиції назбирали на валер’янку

Є – Бут: як довести депутата до депресії, безсоння й відсутності апетиту

«5 канал» требует уволить судью Закропивного, который удовлетворил незаконный иск депутата Бута к журналистке

Брат народного депутата України причетний до терактів у Нью-Йорку 11 вересня 2001 року?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-10-2010 15:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100