29.03.2024 12:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Партія Народний порядок оскаржує в суді «фальсифікацію № 1»

Gladchuk&Shelya

На фото Вадим Гладчук та Юрій Шеляженко на прес-конференції в Укрінформі

Київська обласна організація політичної партії «Партія Народний порядок» оскаржила в суді порядок політичних партій у тексті виборчого бюлетеня у багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Київської обласної ради.

«Виборча комісія з самого початку вдалася до фальсифікації, зареєструвавши поза чергою Партію регіонів під номером 1. По всій Україні ці фальсифікатори № 1 пнуться з тараном адмінресурсу на демократію, випадків чесного формування бюлетенів я не знаю» — обурюється редактор опозиційного інтернет-видання Sprotiv.org Вадим Гладчук, який очолює виборчий список ПНП до Київської обласної ради – «Щоб поставити нас аж в кінець виборчого бюлетеня під 52 номером, вони брешуть, що ми подали документи передостанніми, хоча насправді є довідка, що ми подавали документи одразу за «Фронтом змін» губернаторського синка Присяжнюка, у якого зараз другий номер!».

dovidka pro podachu docum PNP do KOVK29-09-2010

Однак, на думку представника партії в суді Юрія Шеляженка, перспективи спору невтішні: «Комісія зробила все, щоб ускладнити оскарження ключових рішень. Ці рішення приховуються, розміщуються на інформаційному стенді через тиждень або й не розміщуються ніколи. Ми дізнаємось про їх існування вже після закінчення строку оскарження, а поновлювати такий строк судові забороняє процесуальний закон. Представники комісії виявляють кричущу неповагу до суду: не надають запитані документи, взагалі ігнорують виклики до суду. За таких обставин добитися справедливості практично неможливо. Суд першої інстанції вже залишив позов без розгляду, але ми подали апеляційну скаргу. Останнє слово – за апеляційним судом».

 

Ольга Раскіна, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-10-2010 23:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100