20.04.2024 16:53 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Коаліція учасників Помаранчевої Революції відзначить День Свободи на Майдані Незалежності

Pom revol122 листопада 2010 року о 9:00 на Майдані Незалежності активісти ВГО «Коаліція Учасників Помаранчевої Революції» та громадської організації «Покоління Майдану» проведуть святкування Дня Свободи – шостої річниці Помаранчевої революції в Україні.

 Цьогорічний День Свободи є особливим із низки причин. На жаль, переважно негативних. Нині до влади прийшли ті, яких мільйони людей на головних площах українських міст намагалися туди не пустити 2004-го року. Відтак найгірші прогнози справджуються: наша держава з доброї волі сьогоднішнього політичного бомонду прямує до авторитаризму, нехтування демократичних цінностей, обмеження свободи слова і пригнічення виявлення волі громадян. Окрім того, одіозні міністри різного ґатунку намагаються позбавити Україну її національного обличчя шляхом плюндрування автентичної культури і мови...

Яскраво ілюструють справжній «характер» чинної влади на чолі з Януковичем-Азаровим останні події, як-то: ухвалення Верховною Радою скандального проекту Податкового кодексу, наміри міністра освіти та науки Дмитра Табачника переписати шкільні підручники з історії на свій лад та запровадити обов'язкове вивчення російської мови у ВНЗ, а також цілий ряд інших «нововведень», які, попри опір українців, поволі втілюються в життя.

Та хто ж, як не ми з Вами – чесні й порядні українці, котрі шість років тому пліч-о-пліч стояли на Майдані в ім'я утвердження патріотичних, демократичних цінностей – спроможні зупинити владний «каток», що насувається?

22 листопада, відповідно до Указу Президента Віктора Ющенка від 19.11.2005 р., відбудеться святкування Дня Свободи. Урочистості триватимуть на Майдані Незалежності. ВГО «Коаліція Учасників Помаранчевої Революції» та ГО «Покоління Майдану» закликають усіх небайдужих долучитися до цього заходу й таким чином продемонструвати владі, що українці не забули подій шестирічної давнини, що вони й надалі відстоюватимуть свої права за будь-яку ціну!

Телефони для довідок: 050 513 38 18 (Сергій Мельниченко), 097 026 26 26 (Богдан Ковальчук).

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-11-2010 14:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100