28.03.2024 22:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тоталітарний режим Януковича знищив «Місто волі» на Майдані Незалежності. Фото. Відео

У ніч з четверга на п’ятницю із застосуванням спецпідрозділів МВС було розібрано наметове містечко підприємців на Майдані.

Як повідомляє кореспондент «Української правди», станом на 5 годину ранку 3 грудня 2010 року Майдан оточений чотирма кордонами співробітників МВС.

В руках вони тримають шоломи, при цьому співробітники МВС озброєні гумовими кийками.

На місці події журналіст нарахував 16 автобусів з міліцією та „Беркутом" та не менше півтисячі міліціонерів та „Беркуту".

За свідченнями кореспондента «Української правди», комунальні служби Києві під наглядом міліції мовчки розібрали намети та завантажилиїх на вантажівки, щоб вивезти з Майдану.

Під час знесення міліція, без попередження ламали намети – частина сонних людей була завалена всередині. За свідченнями очевидців, тільки дивом ніхто серйозно не постраждав. Міліція вкрала особисті речі, генератори, теплові пушки, мобільні телефони та інше майно учасників акції протесту.

При цьому їх не зупинили написи на наметах про їх приналежність до народних депутатів. На місці знаходилося декілька опозиційних депутатів, в тому числі Михайло Волинець, який входить до штабу НКРПУ.

Підприємці, які залишилися на ніч на Майдані, не чинили спротиву міліції з огляду на її чисельну перевагу.

Центр Києва перекритий ДАІ – зокрема, до Хрещатика неможливо під’їхати, оскільки на рівні Володимирської вулиці, що ідуть вниз до Хрещатика, заблоковані машинами ДАІ.

majdan-likvid-1

majdan-likvid-2

 

majdan-likvid-3

 

 majdan-likvid-4

За попередніми данними акція протесту проти Податкового кодексу поновиться 6 грудня 2010 року о 9.00 на Майдані Незалежності.

Фото Володимира Гонтаря / УНІАН

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-12-2010 10:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100