29.03.2024 01:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Майдані міліція незаконно затримала 6 протестувальників проти Податкового кодексу. Фото

majdan-likvid-5-zatrimУ результаті знесення наметового містечка на Майдані Незалежності у Києві було затримано від 6 до 10 осіб.

Про це повідомили кореспонденту «Української правди» мітингувальники, які залишилися на Майдані Незалежності.

«Затримали чи 6, чи 10 осіб. Інформація різна. Але ми точно знаємо, що одного відпустили, один знаходиться в лікарні», — сказав один із мітингувальників.

На запитання, чи людина, що знаходиться у лікарні, потрапила туди через побиття під час захоплення містечка, він сказав, що не знає.

Під час захоплення містечка, за даними мітингувальників, депутатів не було.

Депутати приїхали тільки о пів на шосту — о шостій, коли містечко зносили, зазначив мітингувальник.

Станом на 8:30 весь Майдан Незалежності оточений міліцією. Поряд стоїть близько 10 осіб «Беркуту» в шоломах.

Поруч із ними стоять 15-20 осіб мітингувальників.

Водночас, прохід по вулиці Банковій, де знаходиться адміністрація президента, о 8-й ранку вже був перекритий охороною. Жодних огорож не було, але людина в цивільному сказала, що пройти «вже не можна».

На запитання, чому, цей чоловік відповів, що у зв’язку з «державними заходами». При цьому жодних повідомлень-табличок про це, як зазвичай у таких випадках, ніде по вулиці не було.

За даним прес-служби президента, о 10 ранку на площі перед адміністрацією президента має розпочатися церемонія зустрічі президента Сирії Башара Хафеза аль-Асада.

3 грудня 2010 року, в 13-30 в УНІАН відбудеться прес-конференція учасників штабу Національної координаційної ради підприємців України на тему «Боротьбу проти Податкового кодексу буде продовжено».

Національна координаційна рада підприємців України – основна координуюча структура, яка проводила акцію протесту проти Податкового кодексу і встановлювала наметове містечко на Майдані.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-12-2010 10:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100