24.04.2024 23:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Харківські підприємці думають, що оновлений Податковий кодекс треба викинути

Podatk kodeks3Харківські підприємці наполягають на необхідності ветувати Податковий кодекс, вимагають відставку уряду та перевиборів Верховної Ради України.

Про це сказав кореспонденту УНІАН голова Харківської обласної організації профспілки підприємців Валерій Рєпін, коментуючи ліквідацію 3 грудня 2010 року вночі наметового містечка підприємців у Києві.

«Ухвалення парламентом Податкового кодексу у новій редакції нічого не вирішує, він підготовлений нефахово, його треба викинути і написати новий», — заявив В.Рєпін.

За його словами, підприємці Харківської області «негативно оцінюють розвиток подій і тому висувають ті ж самі вимоги, що і раніше.

«Нашвидкоруч, кулуарно і нефахово створивши кодекс, — заявив В.Рєпін, — уряд породив хаос в Україні, який злочинною халатністю розвинула Верховна Рада, а тому ми продовжимо свої протести».

За його словами, на понеділок, 6 грудня, у Харкові запланована акція протесту. Підприємці зберуться на майдані Свободи в центрі міста і ходою пройдуть вулицею Сумською до площі Конституції, де проведуть мітинг.

«До міської ради і мера Харкова буде ще раз подана пропозиція підтримати вимоги місцевих підприємців. Наші депутати мають спрямувати відповідне звернення до центральної влади», — сказав В.Рєпін.

«Люди налаштовані серйозно, і акції протесту можуть набрати більш радикального характеру, вони це вже обіцяли, і нам важко їх якось стримувати», — зазначив лідер профспілки.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-12-2010 22:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100