19.04.2024 17:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ківалов допоміг усунути мера, якого Янукович двічі привітав з перемогою. Фотофакт

kivalov_naperstkyПрезидент Віктор Янукович листівкою з особистим підписом привітав Володимира Качанова з обранням на посаду голови міста Болград Одеської області. «Прийміть мої щирі вітання з нагоди обрання Вас міським головою, — йдеться у привітанні. – Упевнений, Ваша діяльність буде професійною і корисною для людей, що стане надійною запорукою збереження стабільності та громадської злагоди у Вашому місті».

«Таких листівок від Адміністрації президента я отримав дві, — говорить Качанов. – Першу 3 грудня, а другу 9 грудня. І все було б добре, якби мене незаконним судовим рішенням не позбавили посади. Я виграв місцеві вибори. Мій основний опонент Володимир Корольов набрав на 30 голосів менше. Але він вирішив добитися перемоги будь-якою ціною та звернувся до народного депутата Сергія Ківалова».

У місті говорять, що Ківалов має вплив на місцевих суддів, а ті, під його тиском, минулого місяця провели низку засідань й визначили Корольова переможцем виборів. Володимир Качанов переконує: «Обласний адмінсуд, як відомо, знаходиться під впливом Ківалова, тому шукати там правди складно». Наприкінці листопада місцевих депутатів зібрали на установчу сесію. Вони призначили мера – Корольова.

«Тепер той ходить по місту й усім розповідає, що ніхто у нього перемогу не забере. Бо він вклав у неї більше 100 тисяч доларів – за юридичне супроводження, яке організував Ківалов», — розповідає Качанов.

За його словами, ці судові процеси викликали гучний резонанс у місті:

«Усі громадські організації, пенсіонери, афганці стали на мій бік. У них фактично забрали перемогу. Довелося шукати допомогу в столиці. За консультаціями я звернувся до народного депутата від Партії регіонів Ігоря Плохого, який від партії закріплений за даним регіоном. Розуміючи всю складність і конфліктність ситуації, він став на бік мешканців міста і допомагає їм відстояти перемогу».

Нагадаємо, що після місцевих виборів, 5 листопада, виборча комісія Болграду ухвалила протокол про перемогу на виборах діючого мера Володимира Качанова. Розрив між ним та Корольовим був у 30 голосів. Невдовзі Корольов подав позов до Адміністративного суду Одеси про перерахунок голосів. Суд визнав результати виборів правомірними. Проте, Корольов подав другий позов, до Апеляційного адміністративного суду. Суд постановив перерахувати бюлетені та виніс рішення на користь позивача. Після чергового перерахунку стало відомо, що Качанов випереджає опонента вже не на 30, а на 7 бюлетенів. У місті говорять, що результат перерахунку бюлетенів сфальсифікували й саме для цього місцевим юристам була потрібна допомога нардепа Ківалова.

vit Yanuk Kachanov 

 

Газета.ua

 

Читайте також:

«Именем Кивалова Сергея Васильевича…»

Кидалово от Кивалова, или Будни украинского феодала

Ківалову доручили реформувати Європейський суд

«Кидалово» по-киваловски, или как Кивалов душит предпринимателей

Кивалов – крестный отец «оборотней»

Правосудие от Кивалова: журналистам – тюрьмы!

Как журналиста Игоря Яковлева заказал нардеп — регионал Сергей Кивалов

Одесского журналиста Игоря Яковлева осудили незаконно на заказ регионала Кивалова

Молодежь выступила в защиту экс-руководителя ТРК «Академия», журналиста Яковлева

З благословення Сергія Ківалова одеського журналіста засудили на 6 років

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-12-2010 20:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100