29.03.2024 14:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Студенти Могилянки будуть пікетувати Табачника

get TabachnikСьогодні, 23 грудня 2010 року, о 13.00 на пл. Перемоги заплановано початок акції протесту студентів Національного університету “Києво-Могилянська академія” проти посилення тиску на університет держави в особі Міністерства освіти і науки.

Про це журналістів повідомила ініціативна група студентів НаУКМА.

Форма акції: хода до будівлі міністерства, напівмовчазний пікет — одноголосне виголошення п`яти фраз, включно з привітанням та прощанням, з перервами між фразами по 3 хв. («Добрий день», «Чого вам від нас треба?», «Припиніть тиск на Могилянку», «Могилянці — автономію», «Ми не прощаємось»), — і хода назад до місця початку заходу. Про свій протест планують заявити близько двох сотень студентів НаУКМА, повідомляють ініціатори акції.

Акцію заплановано як термінову відповідь студентів на останні події — найперше: змушення університету відмовитися від перевірки знання абітурієнтами англійської мови; спонукання його виключити з розробленого проекту Статуту положення, зокрема, про РhD (доктор філософії) програми, а також про вільне відвідування студентами лекцій. Це спонукання виявляється у відмові МОН затверджувати проект Статуту академії без внесення до нього вказаних змін.

В організації та проведенні заходу не брали участь органи адміністрації університету, її іншійовано та організовано окремими студентами, наголошує ініціативна група.

 

Читайте також:

Табачник оголосив війну «Могилянці»?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-12-2010 11:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100