20.04.2024 12:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Польська газета «Жечпосполіта»: Арбузов для Януковичів викупить банківські активи в Україні

Arbuzov Sergyi&Yanuk1Оглядачі не виключають, що Сергія Арбузова призначили головою Нацбанку, щоб він допоміг старшому сину президента Януковича викупити банківські активи в Україні.

На думку цих оглядачів посилається польська газета «Жечпосполіта» у своєму матеріалі, повідомляє Радіо «Свобода».

Польське видання інформує, що президент Віктор Янукович призначив друга свого сина главою Національного банку України, а опозиція заявляє, що «відбулася приватизація Національного банку родиною Януковича».

Уточнюється, що посаду глави Нацбанку зайняв «приятель старшого сина президента Януковича, Олександра, – Сергій Арбузов». Газета зазначає, що Арбузов був перед цим шефом «Укрбізнесбанку» в Донецьку, контрольованого Олександром Януковичем.

Оглядачі, на яких посилається польська газета, не виключають, що Арбузова призначили з метою допомогти старшому синові президента Януковича викупити нові банківські активи в Україні, котрі затверджує лише Нацбанк.

«Жечпосполіта» також зауважує, що ніякі критичні статті в українській пресі з приводу інших призначень родичів і близьких родини Януковича на ключові посади в державі не беруться президентом і його оточенням до уваги.

Видання з Варшави наводить думку експерта про те, що такі дії Януковича ніяк не позначаться на його популярності, бо українці звикли до того, що можна довіряти лише своїм родичам чи близьким.

Польське видання також пише, що президент Янукович не лише сам «приватизує ласі шматки земель та угідь» в Україні, а й дарує їх главі сусідньої Росії, президенту Дмитру Медведєву, бо на теренах своєї резиденції в українських Карпатах добудовує персональний будинок для глави Кремля.

Газета цитує самого Януковича, який сказав після останнього перебування в Москві про свою діяльність на благо дружби з господарями Кремля: «То ще не кінець!».

 

Читайте також:

Кто такой Сергей Арбузов?

Стельмаха звільнили за відмову дати Януковичу 16 мільярдів?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-12-2010 11:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100