27.04.2024 11:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ханне Северінсен: Припиняти моніторинг ПАРЄ в Україні не варто

Ukraina-Europa1Колишня співдоповідач моніторингового комітету ПАРЄ з питань України Ханне Северінсен заявляє, що припиняти моніторинг ПАРЄ в Україні не варто.

Про це вона сказала в понеділок у Києві, передає Радіо «Свобода».

«Українська влада запропонувала припинити моніторинг ПАРЄ, зважаючи на той факт, що Україна головуватиме в Раді Європи цього року (з травня до листопада), проте я не радила б цього робити», — сказала Северінсен.

Вона наголосила, що українська влада практично залишила без уваги резолюцію ПАРЄ, оприлюднену у жовтні минулого року.

Водночас Северінсен не взялася прогнозувати, чи погодиться Парламентська асамблея Ради Європи на зняття моніторингу з України.

«Я не маю інформації про можливе рішення асамблеї, проте хочу відзначити, що за останній час в Раді Європи зріс вплив Росії», — додала екс-співдоповідач.

Северінсен також зазначила, що «постає питання, що робить Європа по відношенню до України».

«Насправді, нічого не робить, і навряд чи буде робити. Бо Європа любить стабільність та постачання газу. Якщо в Україні не буде чіткого розподілення влади і незалежного розподілення між гілками, якщо судді не будуть незалежними, а корупція розвиватиметься надалі, то напевне, втома від України в ЄС зростатиме», — наголосила вона.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-02-2011 16:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100