20.04.2024 02:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович розсилає жінкам букети за тисячу гривень та італійське вино. Фото

Від імені президента Віктора Януковича жінкам розсилають букети квітів до 8 березня за 1 тисячу гривень.

Про це у своєму блозі написала заступник головного редактора газети Kyiv Post Катерина Горчинська.

За її словами, від Януковича прислали орхідею і пляшку італійського вина.

 buket ot Yanuka1

«Букет був зроблений дорогою квітковою компанією, „Квіткова Ваніль“. Така композиція, за словами дизайнерів магазину на вулиці Льва Толстого, 15, коштує 1 тисячу гривень. Окреме питання, чому саме їх обрали постачальниками», — написала Горчинська.

«Вино, яке стало частиною аранжування, Cianti Classico від італійського виробника Ruffino, у компанії-імпортера GoodWine коштує 129 гривень у роздробі та 119 — оптом. За українськими мірками, ціна середня. Західніше України аналогічна ціна за пляшку вина вважалася б високою», — зазначила вона.

«Вартість візитівки з золотим гербом і тисненням, яка повідомляла мені, як звуть президента, на цьому тлі можна вважати такою, що прагне до нуля. Але бензин і робочий час кур'єра — навряд чи», — заявила Горчинська.

«Навіть якщо таких, як я, щасливих отримувачів була всього сотня, загальна сума, витрачена на квіти, — дуже значна», — вважає заступник головного редактора.

Вона зазначила, що дана сума «порівнянна з грошима, витраченими держбюджетом нинішнього року на виробництво і розміщення соціальної реклами про шкідливість алкоголю і тютюну; пенсією 100 пенсіонерів, які отримують суму трохи вище мінімальної».

«Навіть якщо б ці квіти були куплені в єдиному екземплярі, тисячу гривень витратити можна було значно благородніше», — заявила Горчинська.

Водночас, у прес-службі президента «Українську правду» запевнили, що подарунки жінкам-журналістам робилися не за рахунок бюджетних коштів.

«Справді президент надіслав кільком жінкам-журналістам квіти до 8 березня, але ці квіти куплені за його власні кошти», — зазначили в прес-службі президента.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-03-2011 18:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100