4.05.2024 08:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Стартує спортивно-патріотична теренова гра — «Гурби-Антонівці»

З 30 квітня по 3 травня 2011 року, на території  одразу двох областей (у лісовому масиві між селами Антонівці на Тернопільщині та Гурби Рівненської області), Молодіжний Націоналістичний Конгрес влаштовує найбільшу в Україні спортивно-патріотичну теренову гру — «Гурби-Антонівці», повідомляє «Спротив».

Для самої організації ця подія має стати найбільш очікуваним заходом 2011 року. «Гурби-Антонівці» — це найбільший щорічний молодіжний захід такого типу за всю історію молодіжного руху України. За версією Агенції Стратегічних Досліджень 2010 року цей проект посів 8-ме місце в рейтингу «ТОП-10 молодіжних ініціатив — 2010».

Основними завданнями заходу є пропаганда здорового способу життя серед молоді, популяризація дитячо-юнацького, молодіжного патріотичного руху та активного відпочинку. Що ж до умов та правил, то учасниками гри стануть 300 молодих людей з усієї України, віком від 18 до 28 років, яких оберуть для гри на конкурсній основі.

Сама гра відбуватиметься на лісовій території між двома селами, загальною площею 24 кв. м. Суть її полягає у проведенні змагань між двома командами та визначенні кращої з них. Кожна команда (інакше — курінь) матиме власний табір, де буде знаходитися її прапор. Якщо команді протягом гри вдається заволодіти та втримати у себе прапор супротивника, то це визнається як перемога. Також, кожен учасник матиме кольорову нарукавну пов’язку, відповідно до символічного кольору його команди, яка буде символізувати його життя. Перемогу здобуде той курінь, який набере більшу кількість балів або ж здобуде абсолютну перемогу.

Молодіжний  Націоналістичний Конгрес запрошує всіх охочих взяти участь у найбільшій спортивно-патріотичній тереновій грі — «Гурби-Антонівці». Кінцевий термін подачі заявок на участь – 22 квітня 2011 року. Детальну інформацію можна знайти на сайті http://gurby.org.ua/.

Gurby_plakat

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-04-2011 22:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100