24.04.2024 13:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Депутат Геннадій Москаль незаконно відмовився показувати свої доходи. Документ

Депутат Геннадій Москаль не надав громадській організації «Центр UA» копію своєї декларації про доходи за 2010 рік.

Відповідний запит був надісланий йому 12 травня, як і решті народних депутатів, на виконання закону «Про доступ до публічної інформації», повідомляє сайт «Новий громадянин».

У своїй відповіді на нього Москаль зазначає, що з задоволенням надав би копію декларації, якби до нього з аналогічним проханням не звернулися б іще близько 50 громадських організацій, які «перетворили закон „Про доступ до публічної інформації“ в клоунаду».

Москаль підозрює, що громадські організації «вирішили покепкувати» з нього.

Він зазначає, що депутати мають щорічно подавати декларацію про свої доходи до податкової, але закон «Про статус народного депутата» не передбачає оприлюднення декларації в ЗМІ.

Москаль повідомляє, що подав свою декларацію про доходи за 2010 рік до Верховної Ради ще 15 березня поточного року, достроково, а закон «Про доступ до публічної інформації» вступив у дію 9 травня – тож посилання громадської організації на нього в запиті є «юридично необґрунтованим».

Він запевняє, що декларація про його доходи та доходи його родини буде оприлюднена уже відповідно до згаданого закону.

«Якщо у вас є друкований чи інший орган масової інформації, який готовий оприлюднити мою декларацію про доходи, прошу повідомити мене, оскільки єдиний офіційний орган Верховної Ради, видання „Голос України“, не публікує декларації про доходи жодного з депутатів ВР», — заявляє Москаль.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-05-2011 21:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100