27.04.2024 09:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нардепи Ігор Кісільов та Володимир Крейденко обживають нові помешкання, які не вказані в їхніх деклараціях за 2022 рік. Відео

Журналісти Bihus.Info знайшли низку нещодавно придбаних дорогих квартир в Києві, у яких проживають народні депутати: Ігор Кісільов та Володимир Крейденко обживають нові помешкання, які не вказані в їхніх деклараціях за 2022 рік.

Ігор Кісільов, який обирався в парламент від нині забороненої «ОПЗЖ», найімовірніше користується квартирою тещі в люксовому житловому комплексі «Diamond Hill» в центрі Києва.

Журналісти Bihus.Info зафіксували, як Mercedes, оформлений на дружину Кісільова, виїжджає зі закритої території цього ЖК. Цією автівкою користується сам нардеп: наприкінці 2023-го журналісти-розслідувачі проекту «Схеми» зафіксували, як Кісільов приїжджає нею під Верховну Раду.

У дружини депутата Ганни Кісільової раніше була квартира у цьому комплексі на 212 квадратних метрів. Але станом на зараз вона або продана, або ж переписана на когось іншого.

Однак ще у 2021 році у комплексі з’явилася квартира в тещі Кісільова. 68-річна пенсіонерка, яка нині офіційно не має ніякого бізнесу, придбала помешкання площею у майже 360 квадратів. Вартість такої квартири зараз сягає від 2 до 5 мільйонів доларів.

Судячи з фото у соцмережах тещі Кісільова, вона живе у приватному будинку в місцевості Нивки. А в елітному житловому комплексі, припускає Bihus.Info, живе сам народний депутат, адже у сервісі «Getcontact» за номером його дружини підтягується тег «Анна Diamond Hill 360m2 Заказчица».

Ігор Кісільов не зміг поспілкуватися з журналістами Bihus.Info. Але через помічницю передав, що відповіді будуть у його декларації за 2023-ій рік.

Нове помешкання «спалила» в Інстаграмі дружина ще одного нардепа – «слуги» Володимира Крейденка. Сторіси свідчать про те, що подружжя живе у одному з нових житлових комплексів на Печерську.

Вперше згадка про нове помешкання з’явилася в соцмережах дружини нардепа ще наприкінці 2022-го, але у декларації Крейденка за 2022 рік воно відсутнє.

Журналісти з’ясували, що власником житла з осені 2022-го є батько Володимира Крейденка. Квартира, площею у 111 квадратних метрів, мала б обійтися орієнтовно у 200 000 доларів.

Сам народний депутат вартісну покупку батька пояснив продажем будинку в Мелітополі та бізнесом на черешні: «Батьки до цього продали будинок. І мій батько ж займався, а Мелітополь славиться черешнею, і мій батько займався, продавав цю черешню прямо фурами, продавав у різні країни, займався бізнесом».

Щодо недекларування квартири, у якій подружжя, судячи з Інстаграму, проживало ще з осені 2022 року, він пояснив так: «Ну, ми ж відвідуємо батьків, а батьки там проживали – і вона (дружина – ред.) знімала там».

Крейденко додав, що проживає у квартирі з січня 2023 року. Відтак, відобразить користування батьковою квартирою в наступній декларації.

За даними Bihus.Info, 87-річна теща нардепа Олександра Качного у 2022 році подарувала доньці 6,5 мільйонів гривень, а батько нардепа Олега Тарасова після оголошення в розшук подарував сину 1,7 мільйона гривень.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-03-2024 10:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100