19.04.2024 14:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Валерія Новодворська: Янукович — зрадник. Він по шматочку віддає Україну в Росію

Лідер російської партії Демократичний союз Валерія Новодворська назвала президента України Віктора Януковича зрадником і колабораціоністом, який «готовий поступитися Москві всім, що тільки можна».

Новодворська зазначила, що зараз в Україні йде процес рерадянізації. «Ваша країна потихеньку перестає бути незалежною державою, а все більше прив’язується до Москви. Янукович — це зрадник і колабораціоніст. Він по шматочку віддає Україну до Росії. Вже Чорноморський флот у вас поселив навіки, радянську символіку робить державною. Це не просте невігластво і не його особисті переконання. Він був обраний Москвою, саме тому, що годиться для реставрації радянської України», — заявила російський політик.

«Те, що зараз робить Янукович — це вбивчо для України. Він готовий поступитися Москві всім, що тільки можна», — сказала Новодворська.

Коментуючи переговори України з Еросоюзом про створення зони вільної торгівлі, Новодворська зазначила: «Не рухаються в Зону вільної торгівлі з ЄС під червоним прапором і Чорноморським флотом на хвості. Також дорогою до Європи не заводять кримінальні справи проти львівських регіональних депутатів тільки за те, що вони спробували захистити національну гідність України. Це інша держава, не радянська, зі своєю історією, якій нічого відзначати 9 травня. Для якої 9 травня є днем ​​національної трагедії, також як і 1939 рік. Оскільки остаточна окупація України радянськими військами ознаменувала її поневолення до 1991 року, позбавлення її національної ідентичності та русифікувала. Вони до вас аж ніяк не з Пушкіним прийшли, а з радянським законами і репресіями».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-05-2011 12:27 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100