24.04.2024 03:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Дзеркало тижня» подало до суду на міністра-казнокрада Бойка

«Дзеркало тижня. Україна» та журналісти Юрій Ніколов та Олексій Шалайський подали позов до Печерського суду на міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойка.

Журналісти позиваються до міністра через його твердження про те, що розслідування газети, опубліковане під назвою «Вишка для Бойка», є «заказухою».

Про це повідомляє «Дзеркало тижня. Україна».

Видання та журналісти просять суд зобов'язати Юрія Бойка спростувати його висловлювання через інформагентство УНІАН. Матеріальні вимоги у позові відсутні.

Нагадаємо, раніше Юрій Бойко у коментарі УНІАН повідомив, що має намір звернутися до СБУ з проханням знайти замовників статті «Вишка для Бойка».

«Це чиєсь замовлення. Ми зараз попросили СБУ, щоб з'ясували, хто замовник ... Це заказуха — сто відсотків», — заявив Бойко.

Мова у статті йшла про тендер «Чорноморнафтогазу», на якому той придбав за $400 млн бурову установку, у той час як на світовому ринку така ж установка коштує $250 млн. Учасниками тендеру стали дві взаємозалежні зарубіжні фірми.

Пізніше офіційні особи «Нафтогазу України» стверджували, що решту суми (різниця в ціні у $150 млн) буде витрачено на додаткові товари і послуги, документального підтвердження чого не було надано досі.

 

Читайте також:

Вышка для Бойко

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-07-2011 13:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100