25.04.2024 09:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У суді над Тимошенко менти знову побили журналістів. Відео

У залі засідань Печерського суду 26 липня 2011 року відбулася сутичка між депутатами БЮТ та представниками «Грифону», під час якої кореспондент УНІАН був скинутий з лави та отримав пошкодження руки. Про це повідомляє «Українська правда».

Сутичка почалася після того, як суддя Кірєєв виніс рішення про видалення з залу суду всіх присутніх. До того депутати стоячи кричали «Ганьба» у відповідь на те, що Юлії Тимошенко не дали часу на пошук адвоката, а суддя викликав першого свідка.

З залу засідання було вирішено видалити всіх порушників. Після цього в зал зайшов загін «Грифону», взяв в кільце присутніх, зокрема і журналістів.

Під час сутички представники «Грифону» лаялися матом, викручували руки народним депутатам та відмовлялися показати свої посвідчення. У відповідь почали лаятися і народні депутати. «Грифон» двічі заходив до залу та вивів майже всіх присутніх.

Наразі в залі засідання лишилися лише кореспондент УНІАН та «Української правди», які відмовилися вийти з залу. При цьому у дворі суду стоїть загін «Беркуту».

Під час сутички Тимошенко була в залі суду і спостерігала за подіями з-за перегородки.

Суддя оголосив перерву в засіданні для видалення депутатів з залу.

Нагадаємо, що 6 липня 2011 року бійці спецпідрозділу МВС «Беркут» увірвалися до судової зали Печерського районного суду в Києві, де слухається справа екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, і застосували фізичну силу до журналістів.

Журналісти вимагають від генерального прокурора України Віктора Пшонки і міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова порушити кримінальну справу за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів у Печерському районному суді міста Києва 6 і 7 липня.

 

Читайте також:

Беркут брутально виштовхує журналістів з суду. Відео

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-07-2011 16:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100