28.03.2024 16:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Прем`єр Азаров нахамив журналістці

Прем`єр Микола Азаров вважає, що відсутність на робочому місці мера Києва Леоніда Черновецького не впливає на якість роботи столичної влади.

Про це він заявив на брифінгу 19 серпня 2011 року, повідомляє УНІАН.

«Я зараз обговорюю всі ці питання щодня практично в Києві з чинним головою адміністрації (Олександром Поповим). Для мене немає жодних проблем і для уряду також», — сказав Азаров.

При цьому він висловив подив, що журналістів хвилює тема відсутності Черновецького на робочому місці.

«Якісь проблеми через це в Києві є? Давайте задамося питанням. Є якісь проблеми через те, що Леонід Михайлович зараз перебуває в якійсь відпустці чи ні? У киян є проблеми?».

При цьому Азаров запитав у журналістки, яка ставила запитання про відсутність Черновецького, її прізвище, і пообіцяв зателефонувати найближчим часом Черновецькому і повідомити, що вона цікавиться його відсутністю.

«У Попова виходить? Виходить. А йому заважає відсутність Черновецького? Не заважає. А от дівчині заважає. Я спеціально сьогодні зателефоную Черновецькому і скажу, що дівчина, Льоню, без тебе жити не може. Негайно зв`яжися з нею, поінформуй її», — сказав він.

Як відомо, Черновецький практично не з`являється на своєму робочому місці з листопада минулого року, коли головою КМДА було призначено Попова.

27 січня Азаров доручив Попову «обов`язково знайти» Черновецького і повернути його до роботи, однак досі цього зроблено не було.

Нещодавно ЗМІ повідомляли, що Черновецький перебуває в Ізраїлі, громадянином якого є вже 17 років.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-08-2011 12:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100