20.04.2024 03:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На догоду Путіну БЮТ хоче не пустити Україну в Європу

Екс-віце-прем'єр Григорій Немиря і перший заступник голови «Батьківщини» Олександр Турчинов закликали ЄС заблокувати переговори з Україною про асоціацію.

Як повідомляє «Дзеркало тижня. Україна», на зустрічі учасників бутафорського «Комітету опору діктатурі» з представниками закордонного дипкорпусу Немиря, а потім і Турчинов закликали європейців заблокувати переговори з Україною через «політичні репресії».

«Я не уявляю, як Євросоюз буде підписувати угоду з Януковичем, коли Тимошенко буде сидіти у в'язниці», — талановито відпрацьовував у своєму виступі перед європейцями замовлення Кремля Немиря.

Нагадаємо, що голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, перебуваючи на посаді керівника українського уряду незаконно підписала з Володимиром Путіним газову угоду, за якою Україна сплачує Росії найвищу у Європі ціну на газ.

Зараз Печерським судом м. Києва розгладяється порушена проти Юлії Тимошенко кримінальна справа в зв'язку з підписанням кабальних газових контрактів з Росією. Політична шахрайка звинувачується у перевищенні влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки.

8 вересня 2011 року суддя Печерського районного суду Києва Родіон Кірєєв оголосив про завершення судового слідства у кримінальній справі за обвинуваченням екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко у перевищенні повноважень під час підписання газових контрактів з Росією у 2009 році, поідомляє «Спротив».

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-09-2011 2:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100