20.04.2024 12:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Яценюк хоче у СІЗО

13 вересня 2011 року група депутатів Верховної Ради відвідає Лук'янівське СІЗО.

Про це повідомляє прес-служба партії «Фронт змін».

У партії уточнили, що її лідер Арсеній Яценюк і група народних депутатів у вівторок, 13 вересня 2011 року, відвідають Київський слідчий ізолятор №13 «з метою перевірки дотримання міжнародних норм, стандартів і прав осіб, які утримуються під вартою».

У прес-службі нагадали, що клопотання Яценюка щодо надання дозволу на побачення з Юлією Тимошенко в Лук'янівському СІЗО було відхилено.

Після цього депутат направив повідомлення про відвідини СІЗО №13 главі Державної пенітенціарної служби Олександру Лісіцкову. У повідомленні Яценюк зазначає, що частиною 1 статті 24 Кримінально-виконавчого кодексу України передбачено право народних депутатів без спеціального дозволу відвідувати установи виконання покарань для здійснення контролю.

Яценюк повідомив главі ДПС, що 13 вересня він з групою народних депутатів відвідає Київське СІЗО №13 в порядку здійснення контролю і просить забезпечити їм безперешкодний доступ на територію і в приміщення слідчого ізолятора, де утримуються особи, які перебувають під слідством і за якими обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Народні депутати прибудуть провідувати підсудну Юлію Тимошенко в СІЗО о 12.00, повідомляє «Спротив».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-09-2011 22:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100