20.04.2024 07:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

До Росії примусово депортовано ватажка казачої банди Віталія Храмова. Фото

Окружний адміністративний суд Криму задовольнив позови МВС та СБУ про негайну примусову депортацію до Росії лідера проросійської козацької організації «Соболь» Віталія Храмова.

Правоохоронні органи ініціювали його видворення за незаконне отримання українського паспорта та подвійне громадянство –Храмов одночасно є громадянином України та Росії, повідомляє BBC.

Разом з тим, суд погодився із висновками обвинувачення, що громадсько-політична діяльність лідера «Соболя» «веде до розпалювання міжнаціональної та міжконфесійної ворожнечі у Криму, а його подальше перебування на території України становить загрозу громадському порядку».

Впродовж ночі рішення суду, за яким Храмов не матиме права в’їзду до України протягом наступних п’яти років, було виконане.

Сам ватажок казачої банди Храмов із вироком суду не погодився, назвавши його «політично вмотивованим». На його думку, уряд автономії в такий спосіб мститься йому за антивладні висловлювання.

Депортацію Храмова раніше підтримали лідери українських, єврейських та кримськотатарських організацій півострова.

Нагадаємо, у липні 2011 року постанову про видворення з території України на п’ять років було прийнято у відношенні екс-президента автономії Юрія Мєшкова. Тоді СБУ звинуватила його у виголошенні висловлювань, що закликають до повалення конституційного устрою України, повідомляє «Спротив».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-09-2011 14:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • http://Немаю Vavan

    нехай цей «козак» сакаже "спасибі "що зараз не тридцять сьоми рік, ато мав-би ще й кулю в потилицю, за подібні прибамбаси!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100