24.04.2024 12:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ворог незалежної України заступився за Тимошенко

Депутат Держдуми РФ і директор Інституту країн СНД Костянтин Затулін в ефірі радіо «Ехо Москви» заявив, що в справі Тимошенко оточенню Януковича не вистачило почуття міри, передає new-sebastopol.com.

"Ще раз хочу сказати, Тимошенко — не агнець божий, Тимошенко зовсім не така біла, як іноді здається на телеекранах, так як вона вважає за краще саме цей колір. Вона нескінченно ображала і опозицію, і Віктора Януковича особисто в ході виборчої компанії 2010-го року . Вона вела себе, на мій погляд, не по-державному, коли її депутати не з'явилися на інавгурацію Віктора Януковича, — чого не зробили депутати «Партії регіонів», коли інавгурація була у Віктора Ющенка в 2005 році, в розпал «помаранчевої революції» , — відзначив Затулін.

Він додав: "Все це відбувалося, але потім на якомусь етапі піддалися спокусі взагалі закрити цю проблему, засудивши Тимошенко, прибрати її з політичної сцени на майбутнє — на президентські і парламентські вибори. Ось у цьому відсутності відчуття міри і є те, що відрізняє художника від ремісника. На жаль, хтось порадив Януковичу піддалися цій спокусі, а в результаті сталося щось інше ".

«Чим керувалася українська влада, коли доводила справу до семи років? Тим, щоб не виглядати слабаками, не проявляти слабкості. Янукович дійсно зациклений на ідеї, що він проукраїнський президент. Він не дасть нікому, ні Росії, ні Європі, ні Америці диктувати. І він це виявив, коли висловлювався з приводу переговорів з Росією, ви пам'ятає його заяву „Нас заганяють в кут, не дозволимо так з нами чинити!“ І ось він цим, ймовірно, керувався і в цьому випадку. І на цій струні Януковича грали ті, хто був зацікавлений у засудженні Тимошенко», — поділився своїми міркуваннями Затулін.

«Так ось тепер він потрапив у ситуацію, коли йому все одно доводиться поступатися. Доведеться поступатися», — зробив висновок директор Інституту країн СНД, відомий своєю ненавістю до всього українського, повідомляє «Спротив».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-10-2011 9:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100