19.04.2024 10:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Російський легковик врізався у кортеж президента України. Нові подробиці ДТП. Відео

У Хмельницькій області водій легковика з російськими номерами скоїв зіткнення з патрульним автомобілем ДАІ, який супроводжував кортеж президента Віктора Януковича. Щоправда, самого президента на місці аварії не було — після поїздки в область він відлетів до Києва на літаку, повідомляє «Спротив».

«13 жовтня в Ярмолинецькому районі на автодорозі Житомир-Чернівці сталося зіткнення легковика „Форд“ з патрульним автомобілем ДАІ, який супроводжує офіційні делегації. За попередніми даними, водій „Форда“ за мить до зіткнення потрапив в інше ДТП, через що виїхав на зустрічну смугу. В цей час по ній рухався службовий автомобіль ДАІ, у якого не було можливості уникнути зіткнення з легковиком», — повідомила прес-служба хмельницького облУМВС, пише «Сегодня».

У той же час джерело в хмельницької облміліції каже, що пасажирка «Форда» отримала забій грудної клітини, але поки не ясно, в який з аварій.

«Форд з російськими номерами вдарив наш „Мерседес“ — автомобіль прикриття — в праве крило і двері. Він рухався у колоні другим після сигнального. „Форд“ викинуло на зустрічну від удару вантажівки, яку понесло після того, як водій пригальмував на мокрій дорозі. У нашої машини пристойні ушкодження. Після огляду слідчого її привезуть до Києва», — розповів один з керівників ДАІ.

Нагадаємо, це вже друге ДТП за участю кортежу президента. Перша аварія сталася у квітні минулого року в Києві. Тоді від основної колони відстала карета швидкої і зіткнулася з ВАЗ, в аварії загинув таксист Олексій Чижиков, а водія швидкої Миколи Демиденка засудили до 5 років умовного терміну.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-10-2011 21:11 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100