24.04.2024 09:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Російський кілер відкрив стрілянину по міліціонерах в центрі Донецька

25-річний громадянин Росії, який перебував у міжнародному розшуку і переховувався в Донецьку, намагався вбити міліціонерів, які його затримували. Він відкрив стрілянину просто в центрі міста.

Інцидент стався ще 21 жовтня, проте подробиці стали відомі тільки зараз. Підозрілого чоловіка, який ходив серед машин на стоянці одного з супермаркетів, помітила одна з відвідувачок. Недавно в неї обкрали авто, обличчя чоловіка видалося їй знайомим, і вона звернулася до міліції, пише «Комсомольська правда в Україні».

Вже через 10 хвилин на місце приїхали два офіцери міліції. Вони почали стежити за чоловіком, той, помітивши це, скочив у тролейбус. Співробітники міліції встигли за ним. Потім чоловік вискочив на зупинці в центрі міста, але не зміг загубитися в натовпі.

Побоюючись, що злодій втече, оперативники вирішили затримати його хоча б для перевірки документів. Однак той так просто здаватися не збирався. Не дістаючи пістолет з кишені, він двічі вистрілив в міліціонерів. Перша куля пролетіла повз, друга потрапила в груди одному з офіцерів. Решта скрутили бандита.

«Поранений співробітник карного розшуку з проникаючим вогнепальним пораненням доставлений до лікарні, де йому надана необхідна медична допомога», — повідомив начальник ВЗГ ГУ МВС України в Донецькій області Ігор Дьомін.

Як з'ясувалося, затриманий — 25-річний вбивця родом з Кавказу, якого міліція Російської Федерації оголосила в міжнародний розшук. Його звинувачують у вбивстві. У Донецьку він переховувався від правосуддя. При затриманні у нього вилучено пістолет Макарова та патрони до нього.

Поранений співробітник міліції зараз на лікуванні. Відомо, що він втратив багато крові. Медики кажуть, що йому дуже пощастила: постріли були зроблені впритул, але куля не пошкодила життєво важливих органів.

Нагадаємо, останнім часом в Україні активно мусується тема про те, що тут переховується багато кілерів з Росії. Особлива увага до проблеми прикута після подій 30 вересня 2011 року в Одесі, коли від рук злочинців загинуло двоє правоохоронців, а сама бійня в курортному місті наочно продемонструвала неготовність української міліції до захоплень озброєних банд, повідомляє «Спротив».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-10-2011 10:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100