23.04.2024 14:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У міліції нова версія вбивства фотокореспондента Розвадовського

Співробітники київської міліції затримали ще трьох молодих людей, причетних до вбивства фотокореспондента газети «2000» Віталія Розвадовського.

Про це повідомляє управління зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в Києві 3 грудня 2011 року.

Встановлено, що напад на Розвадовського було скоєно 17-річним підозрюваним, про що повідомлялося раніше, з корисливою метою заволодіння грошима.

В управлінні підкреслили:  встановлено, що напередодні того, що сталося, фотокореспондент передав цьому чоловіку передоплату (20 тис грн) для покупки декількох iPhone за ціною, нижчою за ринкову.

«У день убивства цей чоловік заманив потерпілого в будинок мовляв для передачі iPhone, щоб напевно скоїти задумане (мова йде про неповернення передоплати). Підозрюваний запросив трьох знайомих, які займалися бойовим самбо» — розповіли в управлінні.

За легендою підозрюваного, ці троє людей мали напасти на нього й Розвадовського.

Таким чином, підозрюваний хотів забезпечити собі алібі. Але під час нападу все сталося не так, як він задумував. Фотокореспондент став тікати з 11-го до 2-го поверхи, де й відбулося вбивство.

«Те, що удари ножем наносив 17-річний хлопець, підтверджують докази і його свідчення. Ступінь провини трьох затриманих установлюється, вони дають зізнавальні свідчення» — підкреслили в головкомі.

У міліції припустили, що ці троє людей дали свою згоду на участь у злочині за грошову винагороду. У головкомі також додали, що поки однозначно не підтверджено, чи була мета вбити Розвадовського

Як повідомлялося, пізно ввечері 28 листопада 2011 року в Києві в результаті конфлікту на побутовому рівні був убитий фотокореспондент газети «2000» Розвадовський.

Він одержав численні колото-різані поранення голови й шиї в результаті сутички на сходах свого під'їзду. Журналіст був доставлений у лікарню «швидкої допомоги», де помер від втрати крові.

Міліція встановила особу підозрюваного й затримала його.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-12-2011 15:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100