27.04.2024 05:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Фонд держмайна легко обійшов заборону на купівлю VIP-авто

Заборона прем'єр-міністра Миколи Азарова купувати чиновникам VIP-автомобілі не злякала держслужбовців.

Зокрема, Фонд держмайна з березня по грудень 2012 року має намір взяти напрокат 3 легкових автомобіля з послугами водія.

Як повідомляє «Вісник державних закупівель», у планах Фонду державного майна орендувати Audi А8L, Nissan Maxima і Opel Omega.

При цьому максимальна кількість робочих годин для автомобіля Audi А8L в робочі дні має скласти 1500 годин, для Nissan Maxima — 1350 годин, для Opel Omega — 4500 годин.

Очевидно, що зазначені автомобілі призначаються для керівного складу Фонду держмайна, який очолює Олександр Рябченко. Оренда найдорожчої з перерахованих машин — Audi А8L — у складає приблизно 250 грн на годину. Тобто 375 тис. грн. за 1500 годин, які Фонд держмайна збирається експлуатувати цей автомобіль в наступному році.

Навіть якщо допустити надання знижки, яка зазвичай дається при оренді автомобіля на тривалий термін, сума прокату буде значною.

Нагадаємо, нещодавно глава уряду Микола Азаров ініціював звільнення керівника одного з підприємств при Мінпаливенерго, який вирішив придбати автомобіль BMW X5 за 800 тис. грн.

Раніше прем'єр-міністр доручив Держказначейству припинити фінансування головних розпорядників бюджетних коштів на закупівлю службових автомобілів, меблів та на проведення ремонту в кабінетах.

За непослух минулої осені вже поплатився посадою начальник Центру сертифікації та стандартизації у Дніпропетровську, при якому для потреб Центру було придбано дуже дорогий автомобіль Lexus RX450h High Luxury (ціна близько $ 95 тис.), повідомляє «Спротив».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-12-2011 22:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100