29.03.2024 16:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Виборчий штаб Партії регіонів очолив Клюєв

Виборчий штаб Партії регіонів на парламентських виборах 2012 року очолить перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв. Про це повідомив перший заступник глави ПР Володимир Рибак в інтерв'ю «Главкому».

«Я не хочу робити з цього секрет. Андрій Петрович Клюєв затверджений начальником штабу у виборчій кампанії Партії регіонів», — заявив Рибак.

На запитання, чи збирається Партія регіонів проводити щось на кшталт внутрішніх праймеріз, щоб визначити кандидатів у мажоритарних округах, Рибак відповів: «Сьогодні ми вивчаємо ситуацію і проводимо соціологічні дослідження по кожному регіону, виявляємо людей, найбільш авторитетних і підготовлених, кого ми могли б висунути кандидатами в депутати Верховної Ради».

«Ми хочемо, щоб наші представники всіх 25 областей, Києва та Севастополя були в майбутній Верховній Раді. Тому, на відміну від усіх попередніх кандидатів і кампаній, ми зайняли дещо іншу позицію: вивчаємо думку в областях через соціологічні дослідження», — додав він.

Говорячи про передбачену новим законом про вибори можливість балотування за списком і округу, Рибак не виключив, що деякі кандидати від Партії регіонів можуть балотуватися і за списком і в мажоритарному окрузі. «Але таких буде не багато. Це у нас не буде масовим явищем», — додав він.

На запитання, хто може очолити список Партії регіонів на виборах, Рибак відповів: «На відміну від усіх попередніх кампаній, ми висунемо і будемо активно показувати чоловік двадцять, принаймні, як перший заступник я буду пропонувати такий варіант. Щоб показати обличчя партії. Адже п'ятірка втратила своє значення, нам треба максимально показати наших людей. П'ятірки вони в усіх партіях розбіглися, і у нас теж. При чому, в двадцятці у нас будуть представники різних галузей і напрямів».

Нагадаємо, міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник не виключає своєї участі у парламентських виборах, запланованих на 2012 рік.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-12-2011 11:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100