26.04.2024 09:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко не підпускає до себе лікарів, бо здорова – Ігор Мазур

На фото Андрій Парубій та Ігор Мазур

Керівник Київської організації УНА-УНСО Ігор Мазур, який через бійку під час акції «Україна без Кучми» відсидів три роки, сумнівається, що Юлія Тимошенко справді така хвора, як про це заявляє вона сама та її соратники.

«У Юлії Володимирівни, думаю, не так багато болячок. А усі ці рухи, скеровані на те, щоб не допускати до себе лікарів, пов'язані з тим, що у неї дуже мало болячок і вона не хоче, щоб виявили реальний стан речей», — розповів у коментарі ТСН Мазур.

Головний чинник, який міг привести до погіршення стану здоров'я VIP-ув'язнених – це хвилювання, вважає він. «Ніхто з VIP-заарештованих не чекав, що їх будуть тримати більше 2-3 місяців.

Вони сподівалися, що через якийсь час, дякуючи своєму оточенню і впливу з-за меж України, вийдуть на волю. Ясно, що коли та ж Тимошенко зрозуміла, що все іде не так, як вона собі планувала, тоді почалися нерви, певні хвороби, приміром, серце, нервова система», — сказав Мазур.

Він переконаний, що здоровою вийти з-за грат звичайній людині дуже складно, утім VIP-арештантів це не стосується, бо в них там зовсім інші умови перебування. «VIP-заарештовані потребують підсиленої уваги до себе, їх лікують нормально, з їжею теж у них все добре, — розповідає Мазур. – А я їв тюремну їжу, я ж не Луценко і не Тимошенко. Родичі мені приносили передачі, але в наші часи була лише одна передача на місяць».

Тюремну їжу можна їсти, від неї не помирають, запевняє Ігор Мазур. Хоча якість цієї їжі, за його словами, дійсно залишає бажати кращого.

«Там же не дають їжу в пакетах, де написаний термін придатності – дають якусь кашу, яка, видно, що не з найкращих сортів зроблена, з всякими добавками, з кусками піску і всього іншого. Там плавають якісь жили. Ти їж, розуміючи, що це тобі здоров'я не добавить, але від цього ти не помреш. Інша справа, що це посадить печінку, посадить підшлункову», — каже Ігор.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-01-2012 23:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100