24.04.2024 21:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На сніданок до Обами поїхало з півтора десятка народних депутатів

Радник президента Ганна Герман, депутати від Партії регіонів, БЮТ та НУ-НС візьмуть участь у Національному молитовному сніданку з президентом США Бараком Обамою у Вашингтоні.

Про це повідомили журналістам у Посольстві США в Україні, інформує «Спротив».

«У Національному молитовному сніданку у Вашингтоні запланована участь низки українських політиків та народних депутатів. Зокрема, запланована участь радника президента України Ганни Герман та народних депутатів від Партії регіонів Сергія Ківалова та Юлії Льовочкіної», – зазначив співрозмовник агентства.

Окрім цього, за даними джерела, у сніданку візьмуть участь народні депутати від Партії регіонів  Леонід Кожара, Юрій Мірошниченко, Олександр Горошкевич.

Серед запланованих учасників також є заступник голови ВО «Батьківщина» Григорій Немиря, народні депутати від фракції БЮТ-"Батьківщина" Віктор Швець, Михайло Соколов, Павло Унгурян, Володимир Скубенко та від фракції НУ-НС Павло Жебрівський, Едуард Зейналов, Леся Оробець та Давид Жванія.

Раніше повідомлялось, що у сніданку з Обамою також візьме участь донька Юлії Тимошенко Євгенія.

Зазвичай у такому заході беруть участь близько 400 осіб. Цього року шістдесятий Національний молитовний сніданок США відбудеться 2 лютого 2012 року у Вашингтоні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-02-2012 14:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100