28.03.2024 19:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Лідер рок гурту «Гайдамаки» Олександр Ярмола: Наші політики як проститутки

Лідер козак-рок гурту «Гайдамаки» Олександр Ярмола заявив, що всі українські політики є аморальні як соціальний клас. Музикант в ефірі «5 каналу» прирівняв професійних політичних діячів до проституток.

«Те, що я порівняв наших політиків з проститутками, може бути й зажорстко. Але я патріот України, і я вважаю, що вона має виглядати не так, як зараз. Те, що ми маємо зараз, не є найкращою формою держави», — відзначив Ярмола.

На його думку, Україною має керувати Рада старійшин.

«Старійшини – це люди такого віку й мудрості, коли вони навчились легко домовлятись між собою. Вони не мають приватної власності й усі свої світські зв'язки вже завершили. Їм не треба влаштовувати своїх онуків в університети», — пояснив митець.

За його словами, таких старійшин навіть обирати не треба буде – люди про них й так знатимуть.

«Наприклад, до таких мудреців, які мали відношення до політики, але не були професійними політиками, належать Магатма Ґанді та Іван Павло ІІ. Люди такого рівня мають керувати державою», — наголосив Ярмола.

Він додав, що не бачить різниці між професійними опозиційними та провладними політиками. На його думку, опозиція не повинна вчиняти адекватні, прийняті у сучасному суспільстві дії.

«Я хочу бачити нову опозицію, якісно іншу», — підсумував лідер гурту «Гайдамаки».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-03-2012 10:41 | Кількість переглядів 880 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100