27.04.2024 20:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мажор Володимир Кривко: хочу — стріляю, хочу — кокаїн нюхаю. Відео

Син донецького бізнесмена в стані алкогольного сп'яніння, нецензурно висловлюючись, поспілкувався з міліцією.

Відеозапис від 27 лютого, на якому зафіксовано, як співробітники міліції спілкуються з Володимиром Кривком,  оприлюднив сайт Остров.

«Я – Володимир Кривко, бля...ь! Відійдіть із моєї дороги, бля...ь! Я торчу, відпочиваю як я хочу. Я хочу, бля...ь, нюхаю кокаїн, хочу колюся, хочу п'ю, хочу їду на машині, хочу є..., хочу стріляю. Я Володимир Кривко! — Є питання?», — кричав п'яний чоловік міліціонерам.

«Я вас поважаю. Але я поважаю більше своє Я, Володимир Кривко. І щоб мене хтось строїв, бля...ь!..» — кричав він.

 

У свою чергу прес-служба Донецького ГУ ГУВС повідомила, що спілкування міліціонерів з даним громадянином було результатом дзвінка до Ворошиловського райвідділу адміністрації ресторану «Панорама», де він до цього відпочивав.

«Співробітники міліції намагалися втихомирити донеччанина, який розбушщевавая, однак він, грубо порушуючи громадський порядок і проявляючи явну неповагу до законних вимог співробітників міліції про припинення протиправних дій, став висловлюватися на їхню адресу нецензурною лайкою й ударив одного із правоохоронців», — говориться в повідомленні.

«Автомобіль даного громадянина був евакуйований на штрафмайданчик ДАІ для попередження ДТП. Також в останнього була вилучена незареєстрованна зброя, яка зберігається незаконно», — додається в документі.

«Наразі матеріали перевірки спрямовані в прокуратуру для ухвалення рішення про порушення кримінальної справи», — повідомила прес-служба.

За інформацією «Острова», Володимир Кривко є сином власника концерну «Сарепта». За іншою інформацією, він, також, співзасновник концерну.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-03-2012 15:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

  • http://Немаю Vavan

    Які батьки такі і їхні діти! Або дещзо про нових ригіоналлів!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100