20.04.2024 02:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Справу про роздачу презервативів із зображенням Януковича у Сумах відправили на дорозслідування

Суддя Зарічного районного суду Сум Богдан Бурда відправив справу за фактом роздачі презервативів із зображенням президента Віктора Януковича на додаткове розслідування.

Голову Сумської обласної організації «Молодий Народний Рух» Андрія Рибалко, якого вранці 6 березня 2012 року затримала міліція, як нібито організатора акції, відпустили з суду.

«Це була не громадська акція, там не було зібрання людей, не було ніяких гасел, не було виступів», — заявив активіст.

Зокрема, йому інкримінували порушення за статтею 185-1, частина 2 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій).

Нагадаємо, 29 лютого представники організацій «Молодий Народний Рух» і «Чорний комітет» влаштували благодійну роздачу презервативів із зображенням Віктора Януковича в адміністративній будівлі перед входом до сесійної зали, де проходила сесія Сумської міськради.

Як відомо, 24 лютого представники громадських організацій «Коаліція учасників помаранчевої революції» та «Чорний комітет» почали роздавати презервативи із зображенням президента Віктора Януковича перехожим на Майдані Незалежності в Києві. Однак їм це перешкодила зробити міліція.

На них склали адмінпротоколи і відпустили.

Голову «Коаліції учасників Помаранчевої революції» Сергія Мельниченка суд засудив до 15 діб як організатора акції. Пізніше на знак протесту він оголосив голодування. 15 діб адмінарешту отримали ще два учасники цієї акції у Києві.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-03-2012 17:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100