25.04.2024 00:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На виборах мера Обухова влада застосувала «каруселі»

На виборах мера Обухова Київської області відбулися фальсифікації, які викривляють реальний вибір громадян, йдеться у заяві партії УДАР.

У партії наголошують, що влада зробила усе, щоб забезпечити перемогу свого кандидата. У день виборів у місті влаштували ярмарок, на який прибувають автобусами люди з інших міст. Частина з них голосувала на дільницях за відкріпними талонами.

«В Обухові влада використовує старі «перевірені» технології – так звані «каруселі». А представників УДАРу, кандидат від якого є основним суперником провладного кандидата, намагалися не пустити на дільниці. І це при тому, що до цього не зареєстрували жодного члена ДВК від УДАРу», – заявив журналістам заступник голови партії, голова фракції «УДАР» у Київській облраді Артур Палатний.

«Окрім застосування «каруселей», в Обухові намагаються сформувати громадську думку, розповсюджуючи інформацію про нібито тиск і погрози провладному кандидату. Таким чином, влада намагається знівелювати розголос про фальсифікації на виборах мера Обухова», – розповів Палатний.

За даними опитувань, на цих виборах лідирували троє кандидатів: Олександр Левченко (Партія регіонів), Анатолій Шафаренко (УДАР Віталія Кличка) і Ганна Старикова («Батьківщина»). Для спостереження за виборами ЦВК зареєструвала 29 міжнародних офіційних спостерігачів.

Мер Обухова Володимир Мельник загинув унаслідок ДТП 20 жовтня 2011 року.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-03-2012 16:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100