26.04.2024 07:40 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ВВС вимагає вибачень та спротуваннь від «Української правди» та Мустафи Найєма. Заява

30 березня 2012 року інтернет-видання «Українська правда» опублікувало статтю, в якій повідомлялося, що ВВС Україна начебто співпрацювала з піар-агенцією Burson-Marsteller UK. Приводом для наклепу на ВВС Україна стало інтерв'ю заступника генпрокурора України Рената Кузьміна під час його перебування в Лондоні.

«УП» пише, що Associated press та ВВС Україна опублікували інтерв'ю Кузьміна, і, «за інформацією „Української правди“, штаб-квартири обох редакції отримували листи Burson-Marsteller UK і узгоджували з ними графік зустрічей».

Редакція ВВС Україна офіційно заявляє, що опублікована інформація є наклепом. ВВС Україна не співпрацює з жодною піар-агенцією і не виконує політичних замовлень. Наша редакція не отримувала від названої піар-агенції жодних листів.

Інтерв'ю з Ренатом Кузьміним відбулося після того, як до лондонського офісу ВВС Україна зателефонував перший секретар Посольства України у Великобританії Ростислав Огризко. Він запитав, чи буде нам цікаво записати інтерв'ю з Ренатом Кузьміним, і ми погодились.

Перед записом інтерв'ю не узгоджувались жодні питання, ВВС Україна не отримувало жодних настанов від жодної організації. Наше інтерв'ю широко цитувалося в українських та зарубіжних ЗМІ. більше того, це інтерв'ю, а також і новини, написані на його основі, розмістила на своєму сайті і «Українська правда», яка офіційно є медіапартнером ВВС Україна.

Ми вимагаємо від редакції «Української правди» та автора публікації Мустафи Найєма вибачень за наклеп та поширення неправдивої інформації про ВВС Україна, а також офіційного спростування поширеної неправдивої інформації.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-03-2012 12:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100