19.03.2024 07:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Путін не прийняв подарунок Януковича через виступ регіоналки Богословської?

Диктатор Російської Федерації Володимир Путін відмовився прийняти від президента України Віктора Януковича картину в подарунок з нагоди перемоги на президентських виборах в РФ. Про це повідомило видання «Лівий берег» з посиланням на джерела в адміністрації українського президента.

За їх даними, в результаті картину привезли назад до Києва. Видання зазначає, що В.Путіна обурив виступ у Верховній Раді регіоналки Інни Богословської, яка очолювала комісію з розслідування обставин підписання в 2009 році контрактів між НАК «Нафтогаз Україна» і ВАТ «Газпром».

Це виступ відбувся в той же день кількома годинами раніше. Звітуючи про роботу комісії перед депутатами, Богословська, зокрема, звинуватила екс-прем'єра України Юлію Тимошенко в злочинному пособництві В.Путіну.

«Зустріч з російським лідером В.Путіним почалася буквально так:». Вікторе Федоровичу, ви пам'ятаєте, щоб депутат «Єдиної Росії», виступаючи з трибуни Державної думи, звинуватив би вас — президента сусідньої братньої країни, в кримінальному злочині?", В. Янукович трохи розгубився. «Вікторе Федоровичу, ви пам'ятаєте, щоб депутат» Єдиної Росії «, виступаючи з трибуни Державної думи, звинуватив би вас — президента сусідньої братньої країни, в кримінальному злочині?» — повторив своє запитання В.Путін ", — пише видання.

Раніше член політради Партії регіонів, депутат Верховної Ради Ярослав Сухий заявив, що розвиток українсько-російських відносин не залежить від особистих симпатій глав двох держав, коментуючи точку зору ряду політиків і експертів про погіршення відносин України та РФ у разі перемоги на президентських виборах В.Путіна , нібито зазнає особисту неприязнь до В.Януковича.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-03-2012 12:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100