28.04.2024 08:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Дніпропетровську вбито еще одного бізнесмена з групи «Приват»

У суботу, 14 квітня 2012 року, близько 17.00 в Дніпропетровську на вул. Гоголя був розстріляний відомий дніпропетровський бізнесмен Геннадій Аксельрод.

Про це агентству «Мост-Днепр» повідомили в прес-службі ГУ МВС України в Дніпропетровській області.

На місце події виїхали співробітники міліції міста. Поки подробиці події не розголошуються.

За словами очевидців, бізнесмена розстріляли впритул через лобове скло його авто, після цього відкрили двері і зробили контрольний постріл у голову.

Бізнесмена було вбито неподалік ресторану «Порто Мальтез».

Загалом покійний отримав чотири поранення.

Наразі квартал по вулиці Гоголя від проспекту Карла Маркса до вулиці Шевченка блокований співробітниками міліції та прокуратури. Тривають слідчі дії.

Вбивство Аксельрода скоїли двоє людей, які переміщувалися на велосипедах.

Бізнесмен під'їхав на автомобілі до свого будинку, який знаходиться на вул.Гоголя, недалеко від проспекту Карла Маркса, і чекав, поки відкриються автоматичні ворота. В цей час до автомобіля під'їхали два велосипедисти, які зробили кілька пострілів, в тому числі, і в лобове скло.

Поранений Аксельрод вибрався з автомобіля через бічні двері і побіг в сторону проспекту Карла Маркса. В цей час один з убивць наздогнав його і зробив контрольний постріл в голову, після чого обидва велосипедиста втекли.

Як повідомлялося, в червні 2010 року на життя Аксельрода вже було скоєно замах. Тоді невідомі замінували столик у кафе, за яким сиділи бізнесмени Геннадій Корбан і Аксельрод.

 

Читайте також:

Донецька мафія помстилася Корбану?

Убит приватовский бизнесмен Брагинский

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-04-2012 10:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100