20.04.2024 06:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Власова — Ляшку: «Свого часу ви когось у зад цілували». Відео

Співачка Євгенія Власова нагадала депутату Олегу Ляшку, як він когось у зад цілував.

Це скандальна артистка зробила під час останнього ефіру програми «Про життя» з Андрієм Малаховим. У ході передачі велася дискусія навколо бездомних тварин і ставлення до них людей.

Під час ефіру Євгенія Власова заявила, що виходить надвір гуляти з електрошокером – аби захистити від бездомних собак свою дочку Ніну.

«За свою дочку я вб‘ю не лише собаку, а будь-кого, хто її дозволить образити! Це нормальний материнський інстинкт», – запевнила Власова, коли їй дорікнули тим, що вона виступає за жорстоке поводження з бездомними тваринами.

Далі Женя зчепилася вже із іншим співбесідником. Депутат Олег Ляшко почав пропонувати Власовій замість шокера застосувати до бездомної тварини ласку.

«Ви замість того, щоб шокери до них застосовувати, ви б його додому взяли! Не оту блатну собаку, яку ви в зад цілуєте, а візьміть оцю дворнягу! І замість того, щоб вбивати, нагодуйте її, води дайте! Співачка!» – докоряв Євгенії обурений Ляшко.

Та, як відомо, екс-дружині продюсера Дмитра Костюка, в рота пальця краще не класти.

«Свого часу, милий друже, ВИ когось у зад цілували. Почнемо з цього, так?» – парирувала депутата Власова.

«Ти на себе подивися! Кого ти цілуєш в зад!» – засмучено відповів Ляшко, якому зірка натякнула на його гомосексуальний досвід.

Після цього ображений нардеп-гомосексуаліст Ляшко попросив Власову відійти від нього, не лякати його собаку і зауважив, що у Євгенії погана енергетика.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-06-2012 14:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100