18.04.2024 07:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Тимошенко працювала банда кілерів, яка має на рахунку 25 жертв

Генпрокуратура встановила причетність екс-прем'єра Юлії Тимошенко до банди донецьких кілерів, засуджених за вбивство в 1996-му році депутата Євгена Щербаня.

«Банда Кушніра була на службі у Павла Лазаренка. Ця банда виконувала його доручення і замовлення на користь Юлії Тимошенко. Цей факт підтверджений слідством, і у нас немає жодних сумнівів, що банда Кушніра працювала на Лазаренка і Тимошенко», — розповів в інтерв'ю газеті «КоммерсантЪ-Україна» перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін.

За його словами, слідством встановлено, що ця банда брала участь у 25 вбивствах і замахах на вбивство. «Ми встановили 25 потерпілих, яких або вбили, або скоїли замах на них. І деякі очевидці тих подій прямо називають Лазаренка і Тимошенко організаторами злочинів. Це не обов'язково люди, яких ви знаєте», — сказав Кузьмін.

Він ухилився від питання, чи можна теоретично екс-прем'єра звинуватити в причетності і до цих 25 злочинів. «Ми поки говоримо про те, що у справі про вбивство Щербаня у нас достатньо підстав, щоб висунути Юлії Тимошенко звинувачення», — заявив прокурор.

Кузьмін також повідомив, що, за даними слідства, Тимошенко безпосередньо неодноразово зустрічалася з бандитами. «За нашою інформацією, вона зустрічалася, спілкувалася, була знайома з ними. І в неї були дружні стосунки з керівниками цього угруповання», — зауважив він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-06-2012 9:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100