26.04.2024 14:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Нас відсунули від корита. Люди добрі, допоможіть вернутися» — Шухевич про КОДло

Лідер УНА-УНСО, син головнокомандувача УПА Юрій Шухевич заявив, що не довіряє КОДівцям, бо вони уже були при владі і нічого не зробили.

Про це він розповів під час прес-конференції.

«Я вам скажу щиро: щодо так званого КОДу в мене є великі сумніви, що він відбудеться і не розвалиться до виборів, — сказав Шухевич. — Це по-перше. А по-друге, як я особисто можу довіряти людям, які вже були при владі, які за тих 5 років, хоч вони тепер і виступають за реформи, за зміни, ніяких змін в Україні не зробили. Як була корупція – так і є».

Шухевич не домовлятиметься із КОДом про співпрацю на виборах.

«КОД критикує пенсійний законопроект, але ж вони не мають своєї ніякої програми, — відзначив лідер УНА-УНСО. – Знаєте, коротко це зводиться до такого – нас відсунули від корита – трагедія. Люди добрі, допоможіть вернутися. Так би я сформулював їхню програму. І тому я з великим сумнівом відношуся до цих людей, і тому я не зміг би з ними – ні з БЮТом, тобто з „Батьківщиною“, ні з тим новоявленим „Фронтом змін“, який є ні що інше, як частково так сказати видозмінена „Наша Україна“ – з ними я б не домовився ніколи, тому що це просто неможливо».

Крім того, Шухевич заявив, що буде співпрацювати з деякими політиками від партії «Україна — Вперед!», Україна — Вперед, Народного Руху, ВО «Свобода» та інших політсил.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-06-2012 17:08 | Кількість переглядів 36 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100