20.04.2024 04:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Підприємці під Київрадою вимагають від гауляйтера Попова їх не грабувати. Фото

 

Біля Київської міської державної адміністрації мітингують понад 300 підприємців.

За словами організаторів, вони зібралися, щоб звернути увагу міських чиновників на систематичне ігнорування законів, що регулюють діяльність підприємців, а також їх особистих рішень.

Громадяни тримають транспаранти з написами «Влада, яка знищує робочі місця, не має морального права на існування», «Зупинимо геноцид малого бізнесу», «Закон не передбачає вимагання сплати пайових внесків за розміщення тимчасових споруд», «Не дамо київській владі перетворити наше майбутнє на металобрухт»,"Міліція з народом".

«Чиновники різних рівнів, порушуючи закони України, рішення Київради і КМДА, займаються цинічним захопленням власності підприємців столиці, а Олександр Попов робить вигляд , що не бачить цього. В столиці багато разів проходили протести підприємців із вимогами вирішити накопичені проблеми, але КМДА не робить ніяких намагань піти на зустріч, навіть просто розглянути ці вимоги. Мабуть вони у своїх просторих та затишних кабінетиках гадають, що краще самих киян знають, що треба платникам податків, які їх утримують», — заявив один із організаторів, голова громадянського об'єднання «Правозахист» Геннадій Черевко.

Підприємці вимагають у керівника КМДА Попова вирішення конфлікту та у місячний термін створити при КМДА конфліктну комісію у складі якої будуть уповноважені представники міської адміністрації та голови громадських об'єднань: «Трудова співдружність», «Правозахист» та «Братерство».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-06-2012 11:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100