28.04.2024 20:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кандидат від ПР Крупський вирішив потруїти виборців під виглядом «свята»?

Як йдеться в повідомленні прес-служби Дніпропетровської міської ради, 28 липня о 10.30 на пляжній зоні парку культури та відпочинку ім. Воронцова  відбудеться спортивне свято «За здоровий спосіб життя».

Про це повідомили в Індустріальній районній раді. Захід відбудеться за участю першого заступника міського голови Анатолія Крупського.

На гостей свята чекатиме розважальна програма, зокрема виступи команди черлідерів «Чікі гьорлз» та гонки на парусних яхтах. Окрім того, всі бажаючі зможуть пограти у пляжний футбол та відвідати майстер-клас із сальси, який проводитимуть представники школи латиноамериканських танців «Квартира Латина». Також на присутніх чекатиме турнір з армрестлінгу, записатись на участь у якому можна буде прямо на пляжі, зазначають у райраді.

Водночас 27 липня всі міські ЗМІ розповсюдили висновок лікаря з комунальної гігієни Дніпропетровської обласної санепідемстанції В'ячеслава Зайцева. В останньому йдеться про те, що купатися на Воронцовському пляжі заборонено через несприятливий бактеріологічний рівень. Просто кажучи, через неконтрольовані викиди в Дніпро нечистот великих міст, вода в річці кишить шкідливими бактеріями.

Співставляючи два дані факти, доводиться констатувати прикрий факт: Анатолій Крупський вирішив зменшити кількість виборців у своєму окрузі, аби спростити фальсифікації на виборах за рахунок «мертвих душ».

Звичайно, представники заступника міського голови будуть виправдовувати масове отруєння людей на заході, організованому з агітаційною метою, тим, що вони не знали висновків СЕС і нічого такого не замислювали, але факт залишається фактом: влада влаштовує свято на пляжі наступного дня після закриття його санепідемстанцією. Хіба не покращення?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-07-2012 11:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100