23.04.2024 23:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Охоронця, який напав на журналістів, «оголошено в розшук»

Учасники руху «Стоп цензурі!» влаштували акцію з розшуку працівника охорони, який вчинив неправомірні дії щодо редактора «Української правди» Олени Притули та редактора «Київпост» Катерини Горчинської.

Як повідомив один з учасників акції Мустафа Найем, журналісти розклеїли листівки про розшук людини, яка на камеру зізналась у вчиненні силових дій по відношенню до журналістів.

Зокрема, повідомлення розклеїли по дорозі від Жовтневого палацу, де проходив конгрес, до адміністрації президента та до офісу Партії регіонів. Акцію завершили під стінами МВС.

При цьому охорона адміністрації президента не допустила журналістів на вулицю Банкову, аби вони могли передати свої вимоги адміністрації президента.

У той же час, коли журналісти підійшли до офісу Партії регіонів, до них вийшов народний депутат Григорій Смітюх та пообіцяв написати депутатське звернення на ім'я міністра МВС Віталія Захарченка з вимогою зробити все, аби знайти людину, вказану журналістами.

Крім того до журналістів вийшов радник Партії регіонів Олексій Мустафін та пообіцяв передати фотографію і звернення журналістів голові служби охорони президента в Ялті, якщо він його зустріне.

У кінці акції журналісти написали та передали заяву на ім'я Віталія Захарченка з вимогою знайти людину, зображену на фото- і відеоматеріалах, яка порушувала закон в присутності президента України та його охоронців.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-09-2012 15:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100