25.04.2024 12:22 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Затриманий учасник мовного протесту Резніченко не хоче захисту одіозної «Свободи»

На фото Дмитро Резніченко біля ІТТ

 

Затриманий журналіст Дмитро Резніченко не є членом ВО «Свободи» і ніколи не висловлював бажання стати членом цієї партії. Про це у коментарі журналістам розповіла адвоката затриманого Ольга Куцевич.

«Мій підзахисний не є членом „Свободи“, ніколи не висловлював бажання бути членом цієї партії», — зазначила адвокат.

Вона зазначила, що якби її підзахисний хотів аби його захищали представники «Свободи» то адвокатом був би член цієї політичної сили.

О.Куцевич додала, що ні вона, ні її підзахисний ні є членами «Свободи» або іншої політичної сили.

Нагадаємо, правоохоронці затримали одного із учасників подій 4 липня 2012 року біля «Українського Дому», котрий обвинувачується у заподіянні працівникам міліції тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ними своїх службових обов’язків.

«4 липня біля „Українського дому“ чоловік застосував до міліціонерів балончик з хімічною речовиною, від попадання якої в обличчя двоє потерпілих отримали пошкодження очей та інтоксикаційний синдром. 25 липня 2012 року обвинуваченого було оголошено в розшук та цього ж дня Голосіївським районним судом м. Києва надано дозвіл на його затримання та доставку до суду для обрання міри запобіжного заходу», — йдеться у повідомленні.

Прокуратура міста Києва порушила 4 кримінальні справи за фактами подій, які сталися 4 липня біля «Українського Дому».

Кримінальні справи  порушено за результатами розгляду заяв, які надійшли від правоохоронців, щодо чинення опору співробітникам міліції та нанесення їм тілесних ушкоджень під час виконання ними службових обов’язків.

Затриманим виявився журналіст Д.Резніченко.

Представники ВО «Свобода» пікетували приміщення прокуратури. Вони оголосили, що будуть піаритися на затриманні Резніченко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-10-2012 8:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100