19.04.2024 04:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Богатирьову звільнять за корупцію?

Віце-прем’єр-міністра України – міністра охорони здоров’я Раїсу Богатирьову звільнять до Нового року. Про це Національне бюро розслідувань України повідомило джерело в адміністрації президента.

Як повідомив співрозмовник причиною звільнення Р.Богатирьової може стати гальмування наведення порядку на ринку ліків, зокрема, формування цінової політики.

Ще однією причиною є неефективне використання 38,5 мільйонів гривень з держбюджету під час закупівлі витратних матеріалів та обладнання для медустанов в Полтавській, Сумській та Харківській областях. Також Богатирьовій закидають держзакупівлі за корумпованими схемами через фірми сина.

“Також є запитання до роботи Раїси Василівни і в гуманітарній сфері”, – сказав співрозмовник.

Раніше президент України Віктор Янукович під час засідання Комітету з економічних реформ попередив віце-прем’єр-міністра України – міністра охорони здоров’я Раїсу Богатирьову, що її роботу розглянуть під мікроскопом.

“Дуже багато нарікань у нас від людей на ціни на ліки. Ця робота ведеться, але вона не ведеться системно. Деякі ініціативи, які були два-три місяці тому вони пригальмувались. Я попереджую, Раїсо Василівно вас особисто: як твльки закінчаться вибори, на РНБО ми розглянемо все під мікроскопом – що виконано, а що не виконано. І якщо ми знайдемо виконавців, які загальмували ці процеси, вони будуть за це відповідати на чолі з вами, майте на увазі”, — наголосив президент.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-10-2012 8:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100