25.04.2024 20:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Вибори2012 Кандидат в нардепи від «Свободи» Семиніхін шахрай?

Колишнього кандидата-мажоритарника від ВО «Свобода» Артема Семиніхіна обвинувачують у шахрайстві. Про це повідомило джерело у правоохоронних органах.

За словами співрозмовника, загальна сума збитків, які інкримінують Артему Семеніхіну 700 тисяч гривень.

Як раніше повідомляла прес-служба ГУ МВС у столиці після цілого ряду заяв від приватних підприємців та громадян про, те, що нібито один із працівників «Київенерго» брав гроші, і не маленькі від 20 до 250 тисяч гривень, нібито за вирішення їх проблем, але проблеми так і залишалася невирішеними, слідчим відділом Святошинського РУ було порушено кримінальну справу за ч.3. ст. 190 «шахрайство».

В ході розслідування кримінальної справи правоохоронці розпочали проведення ряду оперативних заходів з розшуку і затримання так званого  працівника «Київенерго». Довгий час їм не вдавалося вийти на слід шахрая, який отримував кошти від суб’єктів підприємницької діяльності в якості оплати за використану електроенергію, які потім привласнював та використовував у власних цілях.

Однак незабаром правоохоронці звернули увагу на молодого чоловіка, який, за свідченнями потерпілих, схожий на "невідомого працівника «Київенерго». Працівниками міліції було проведено ряд слідчих дій, заявниками по фото було проведено упізнання чоловіка, який підозрювався у скоєнні шахрайства.

Правоохоронцями було затримано громадянина 1982 року народження, уродженця Сумської області. В ході розслідування було встановлено, що підозрюваний в період з 2010 року по вересень 2012 року шахрайським шляхом заволодів грошовими коштами громадян на загальну суму, за заявленими збитками, 700 000 гривень.

Під час проведення санкціонованого обшуку в квартирі чоловіка було знайдено речові докази, яким зараз  надається правова оцінка.

Відносно затриманого слідчим відділом Святошинського РУ порушено кримінальну справу за ч.3. ст. 190 «шахрайство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. Наразі  згідно  статті 115 КПК йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Подальшу долю молодика вирішить слідство та суд.

Водночас прес-служба ВО «Свободи» повідомила, що міліція затримала їх однопартійця Артема Семініхіна (1982 року народження), який був кандидатом-мажоритарником у 159 мажоритарному окрузі (Сумська область).

У партії вважають, що його було затримано у зв’язку з активною участі у захисті волевиявлення громадян на виборах.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-11-2012 18:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100