28.03.2024 20:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

В мережі інтернет з’явилися матеріали зі зламаної пошти доньки Юлії Тимошенко

В мережі інтернет з’явилися матеріали зі зламаної пошти доньки Юлії Тимошенко Євгенії.

Серед понад п’яти тисяч листів, опублікованих на ресурсі http://zhuzhaleaks.com є повідомлення від німецьких лікарів, які лікують Юлію Тимошенко, інформація про рахунки, які треба відшкодовувати. Є також листи від італійського ресторатора Чіро Орсіні з яким Тимошенко має спільний ресторан у Києві, від бой-френда Євгенії Тимошенко — Артура Чечеткіна, а також від спільників Юлії Тимошенко — Сергія Власенка, Григорія Немирі, Андрія Кожем'якіна, Остапа Семерака та інших.

Також чимало інформації стосується міжнародних активностей Євгенії Тимошенко, зокрема контактів із американськими та європейськими адвокатами та лобістами Юлії Тимошенко, посадовими особами ЄС та ряду європейських країн.

За даними американського реєстратора, домен http://zhuzhaleaks.com був зареєстрований 20 грудня 2012 року. Дані про власника домену поки що не відомі.

Інформація, викладена на сайті, ймовірно узята із двох поштових скриньок Євгенії Тимошенко, одна з яких знаходилася на gmail.com, інша — на yahoo.com.

Кілька місяців тому у мережу інтернет було викладене листування екс-віце прем'єра Григорія Немирі, зокрема, щодо стосунків із міжнародними лобістами «Батьківщини».

Аналітики припускають, що причиною появи в інтернеті особистого листування Євгенії Тимошенко може бути конфлікти, які почалися усередині парламентської фракції «Батьківщина».

До речі, у серпні цього року хакери зламали електронну пошту російського опозиціонера Олексія Навального і його аккаунт в Твіттері.

Сам опозиціонер тоді припустив, що до злому можуть бути причетні співробітники Слідчого комітету Росії (СКР).

У вересні в інтернет потрапив величезний архів переписки політтехнолога Семена Уралова, який працював на той час у штабі одіозного одеського кандидата у депутати Ігоря Маркова.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-12-2012 19:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100